17. Ellinor Hogrell

1. Vice ordförande Kulturnämnden, Vice ordförande Moderaterna Mariefred, Ordförande Moderatkvinnor Strängnäs kommun

Ellinor Hogrell, 54, Personal organisationsvetare, Mariefred

Jag har två vuxna döttrar. Lever tillsammans med Johan som jag delar mitt liv med, vi gör mycket roligt tillsammans. Idrott , hälsa och motion står i fokus i vårat liv.

Min hjärtefråga är de äldre i samhället. Att de ska få ta del av kultur och friluftsliv och motion. I större utsträckning än nu.

Öka kulturutbudet för de äldre och människor med olika handikapp. Att de på särskilda boenden ska kunna få ta del av konst och kultur.  Integration och det svenska språket är också väldigt viktigt.

Jag hoppas att jag med min positiva attityd till livet,  kan bidra till gemenskap och sammanhållning, inte minst i Moderatkvinnorna som jag leder i kommunen.