24. Andreas Persson

Ledamot Moderaterna Mariefred, Ersättare Miljö och samhällsbyggnadsnämnden

Andreas Persson, 34, Företagare, Mariefred

Egenföretagare med intresse för båtliv, golf, sportskytte och jakt. Bosatt utanför Mariefred med sambo och dotter. Uppvuxen på landet utanför Nykvarn.

Miljö och samhällsbyggnadsnämnden. Jag vill att Strängnäs kommun ska vara en trygg och trivsam plats att bo och växa upp i där expansioner sker på ett fortsatt smakfullt och genomtänkt sätt där även samhällsfunktionerna expanderar i samma takt

Fortsätta verka för att Strängnäs kommun ska vara en attraktiv och tilltalande plats för både näringsliv, bosättning och besökare genom att främja levande stadskärnor, trygga miljöer för alla åldrar och mer resurser till skolan för att stärka resultaten.

Jag kan bidra med en moderat syn på tillväxt, ekonomi, trygghet och samhällsfrågor generellt. Som entreprenör inom rörsvetsning är jag van vid att arbeta i lag och självgående med både små och stora projekt. Min uppväxt med två polisföräldrar har gett mig ett synsätt där moral och individens ansvar, skyldigheter och rättigheter har ett stort värde.