47. Göran Holmström

Göran Holmström, 74, Musiker ljudtekniker, Mariefred

Född 1948 i Söderhamn i Hälsingland Utbildad elektriker mer specialité på Styr och regler. Musiker från 15 års ålder. har 42 års erfarenhet av att jobba på scen som musiker och Ljudtekniker, Låtskrivare. Egen företagare med en egen inspelningsstudio för musik.

Det viktigaste för mig är kulturen, jag vill göra arbete i kulturnämnden!

Att ta vara på ungdomars musikintresse, och se till att ungdomar och andra i kommunen att få tillgång till bra musikutbildning. och lära sig om nya tekniker inom musikbranschen, Själv kan jag hålla kurser i inspelningsteknik med digital utrustning och programvara. på Svenska.

Med min långa erfarenhet av musikbranschen och dess baksida bidra till en bättre förståelse för många ungdomars behov och utvecklings möjligheter som låtskrivare och blivande artister.