49. Ewa Thalén Finné

Kretsstyrelseordförande, Ordförande Moderatkvinnorna Södermanland

Ewa Thalen Finné, 63, Ekonom, Mariefred

Har under lång tid varit engagerad inom politiken, bl.a. som riksdagsledamot. Är ekonom och har i huvudsak arbetat i småföretag innan jag blev heltidspolitiker. Bor i skogen utanför Mariefred med man och hund. Jag gillar att gå i skogen, spela golf och då och då åka på safari.

Kommunens ekonomiska utveckling, bästa kvalitet till låga kostnader. Att kommunens utveckling vad gäller boende och utbyggnad sker i balanserad takt och med trevlig gestaltning.

Strängnäs är en kommun där kvaliteten i våra verksamheter stadigt blir bättre. En kommun med trevliga miljöer där många vill bo, verka och besöka.

Jag har lång erfarenhet av politiska uppdrag på olika nivåer och positioner och tror att jag därför kan bidra.