7. Sixten Skullman

Ordförande Teknik och fritidsnämnden, Ledamot Kommunfullmäktige

Sixten Skullman, 66, Verkstadsägare, Åkers styckebruk

Gift med Virve, två barn Sandra och Virginia. Företagare sedan 1979. Fritiden används mest till motorsport, bil o mc.

Teknik o fritidsnämnden, trafik och gatuplanering, drift o skötsel. Idrottsanläggningar bör finnas i samtliga kommundelar och jag vill verka för att fler ska kunna utnyttja dessa. Räddningstjänsten vill jag ska utvecklas och förstärkas.

Vill se en kommun där civilsamhället i större utsträckning och tillsammans med kommunen skapar det hållbara samhället. Tex.fler samfälligheter och aktiva föreningar.

Har varit ledamot i fullmäktige tidigare mandatperioder. För närvarande ordförande i Tfn.

Är en utpräglad praktiker med en mångsidig och bred erfarenhet inom drif och underhåll samt det mesta inom verkstadsindustri. Som politiker vill jag verka för att varje skattekrona används så effektivt som möjligt.